O nama

AUTO SERVIS PUZAVAC ima tradiciju koja traje dugi niz godina. Firma je osnovana u Kozarskoj Dubici 1986. godine sa osnovnom djelatnošću popravke i servisiranja vozila. Servis u Kozarskoj Dubici se nalazi na samom izlazu iz grada i zauzima površinu od preko 850 m2. Od 2000. godine, u cilju osvajanja većeg tržišta, proširili smo osnovnu djelatnost otvorivši nove kapacitete u Prijedoru gdje je izgrađen veliki auto-centar na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka (na samom izlazu iz grada Prijedora). Objekat se prostire na 3762 m2 površine gdje je smješten moderan auto-servis, tehnički pregled vozila, vulkanizerska radionica sa svim pratećim sadržajima i ugostiteljski objekat.

 

Nedavno je na istoj lokaciji izgrađen jos jedan objekat od 400 m2 u cilju realizacije programa povećanja kapaciteta servisnih usluga. Cilj otvaranja ovog kapaciteta je usavršavanje, centralizovanje i zaokruživanje ponude po uzoru na najmodernije evropske standarde čime bismo dodatno učvrstili svoju poziciju na tržištu BiH.

 

Šta nudimo?

 

Niko se ne raduje kada dođe vrijeme za servisiranje i popravku vašeg vozila i mi to razumijemo. Još od davne 1986. godine nudimo prava rješenja jer naš tim profesionalaca razumije kola i razumije ljude koji ih voze. Koristimo naprednu tehnologiju i kvalitetne proizvode od proizvođača kojima vjerujete kako bi osigurali da Vaše vozilo radi kako treba. Pružamo visoko kvalitetno održavanje, popravke i gume najpoznatijih svjetskih brendova i možete biti sigurni da ćete od nas otići zadovoljni.

 

Konstantno pratimo stanje na tržištu i nove tehnologije u auto-industriji. U našem servisu koristimo moderan softver za svakodnevni rad koji je instaliran u preko 50 sličnih servisa u BiH (od kojih su mnogi ovlašteni za određene automobilske marke), a posjedujemo instaliran i softver za preciznu procjenu šteta na svim vozilima ("Audatex") kojeg smo i korisnici. Smatramo da imamo dovoljno stručan kadar, kapacitet i iskustvo koje smo stekli kroz dugogodišnji rad i da se i dalje usavršavamo i proširujemo konstantnim radom, trudom i zalaganjem preko kvalitetnog menadžmenta.